Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

 

A Clover Kft. célja, Ügyfelei szokásainak megismerésével, valamint a teljes dokumentum-előállítási folyamat áttekintése után teljesítse a legfontosabb szempontokat: a tervezhetőséget, a gördülékeny munkafolyamatot, a megbízhatóságot, a biztonságot és a költséghatékonyságot.


Törekszünk arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk hátra annak érdekében, hogy gyermekeink, unokáink is élvezhessék e bolygó előnyeit. Ezért ezt elválaszthatatlanná tettük üzleti tevékenységünktől így Ügyfeleink számára elsősorban olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a környezetvédelem iránti elkötelezettség jegyében születtek.

A cég által hozzáadott érték elsősorban a széles körű informatikai és irodatechnikai szakismeretben rejlik, abban, hogy a dokumentum-kezelés legújabb vívmányait ( papírmentes iroda ), módszereit a jól képzett szakembereink sokrétűen gondolkodva alkalmazzák. Munkatársaink és partnereink piacvezető cégeknél szerzett szakmai tapasztalata 20 - 40 éves múltra nyúlik vissza. (kezdve a Telex gépektől kezdve az analóg gépeken keresztül napjaink digitális világába.)

Az ügyfeleink munkáját jelentősen megkönnyíti, hogy a tervezéstől, megvalósítástól egészen a működtetésig, karbantartásig egyetlen, megbízható partner kezében tudhatja irodatechnikai tevékenységét.

Zavartalan működés garanciája a szervizhálózat, amely segítségével mielőbb orvosolhatóak az esetlegesen felmerülő problémák.

Mi különbözteti meg a Clover Kft-t más “hasonló” cégektől?

  • a Szolgáltatásunk, a széles körű szakismeret
  • Országos szervizhálózat
  • az egyedi megoldások - a mindenkori felhasználói igényeknek és preferenciáknak legmegfelelőbb megoldásokat állíthatjuk össze,  mind a berendezések, mind a menedzselő-, költségfigyelő rendszerek kellékanyagok tekintetében
  • a megbízhatóság, a költséghatékonyság
  • a környezetvédelem iránti elkötelezettség
  • kiváló ár-érték arányú eszközökkel dolgozunk

A Clover Kft.  irodatechnikai kínálata a felhasználási körnek megfelelően:

·         Digitális irodai berendezések (irodai; nyomdai alkalmazásra fekete-fehér és színes laser és tintasugaras készülékek)

·         Széles formátumú rendszerek ( plotterek; A0  )

·         Kellékek (tintapatronok, tonerek tűzőkapcsok), médiák pl. másolópapír, a fólia, etikett címke)

A Clover Kft. Irodatechnika Üzletágának portfóliója minden vállalkozásnak, szervezetnek megoldást biztosít dokumentumkezelési feladataik ellátására. Cégünk mindig a legjobb minőségű, kiváló ár-érték arányú eszközökkel dolgozik, folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb fejlesztéseket; termékeket.

 

Clover Kft.  partnerei

Irodatechnika Üzletágunk az alábbi gyártók termékeivel áll Ügyfelei rendelkezésére:

Panasonic, Konica Minolta, Sharp, Canon, Epson, Hewlett Packard, Kyocera,

 Oki, Ricoh, Samsung, Toshiba, Xerox

Ezek tekintetében állíthatjuk össze a mindenkori felhasználói igényeknek és preferenciáknak legmegfelelőbb megoldásokat mind a berendezések, mind a menedzselő-, költségfigyelő rendszerek kellékanyagok esetén.

A gyártói háttértámogatás jelentős szerepet tölt be az üzemeltetési- és szervizszolgáltatásainak magas színvonalában is.

Irodaszer- Reklámajándék – Egyedi munkaruházat

A fentiek elkerülhetetlen kiegészítése az irodai papíráru, írószer, irodaszer, számítástechnikai kellékanyag rendelés, kiszállítás.

Továbbá megoldást tudunk kínálni egyedi textiltermékek pólók; ingek; dzseki, munkaruházati termékek valamint egyedi reklámajándékok gyártására, igény szerint katalógusból való beszerzésére és ezek egyedi emblémázására; hímzésére. (Környezetbarát technológiával, széles körű tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel, magas színvonalon, kiváló háttérrel!)

Reméljük, ez a rövid bemutatkozás csak annyi időt rabolt el Öntől, amennyi elég volt figyelme felkeltéséhez. Amennyiben gondolkodik fénymásoló bérlésen, gondjai vannak a jelenlegi fénymásoló üzemeltetésével, javításával vagy az üzleti eszköztárában szerepel partnerei, ügyfelei, fogyasztói megajándékozása, ösztönzése, készséggel segítünk a projekt lebonyolításában, tanáccsal, a tárgyak kiválasztásával és célba juttatásával egyaránt.

a Clover Kft.

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Clover Kft.
Szolgáltató székhelye: 2310 Szigetszentmiklós, Vénusz köz 12/b.

Cégjegyzékszám : 13-09-142979

Adószám: 23072312-2-13

E-mail:info@cioverkft.hu

Telefonszám: +36 24 411 476

 

Munkatársaink: